top of page
Search

Volbriöö Tagametsas 2022



Kallis täisealine gaid!


Kas asfaldilt lendlev varakevadine tolm on Su suigutanud unne ja talverutiinist väljumine on tõsine väljakutse? Kas südames igatsed midagi, mis tõsiselt ellu ärataks ning tooks suule naeratuse ja ninna suvise värskuse? Kas oled tabanud end soovimast teha midagi, mis tõeliselt sütitab ja meele rõõmsaks teeb NING jagada seda ka oma sõpradega?


Kui need laused Sinu sees midagi äratavad, siis on mul suurim rõõm teatada, et volbriöö gaididega ootab Sind väga! Jah, Sa kuulsid õigesti – volber on tagasi!


See on Sinu võimalus võtta kaasa oma hea gaidisõber ning serveerida talle killukest gaidlusest, et ka tema saaks teada, mis hea, kuid tundmatu asi see on. Kuid OLE VALMIS, sest seekord toimub lisaks kuivtrennile ka praktika! Poole ajast saame tutvuda ja harjutada ehk soojendada, kuid pool ajast kulub ka ise aktiivselt tegutsemisele. Nagu gaidluses ikka, õpime läbi tegevuse. Aeg on kloppida tolm dressidelt, sest tulemas on põnevust ja lõbu, kuid ka grammike higi!


Muidugi ei puudu asjast õhtune turgutav saun ja hommikune päikesepaiste soojal murul. Kaasa võta kindlasti oma termos, saunaasjad, magamiskott ja mõned riided, milles tunned end liigutades mugavalt, kuid mille määrdumist sa ei karda. Ehk siis gaidivorm võib seekord koju puhkama jääda.


Peole tagab sissepääsu vähemalt 1 mitteaktiivne gaidisõber ning vanus 18 eluaastat ja peale.

Ootame teid Tagametsa Jahilossis 30. aprillil kell 15.00 ja vabanete järgmisel päeval sellisel hetkel, mil ise soovite.


Kindlasti jaga seda kutset oma sõbrale, sest oleks patt ta sellest ilma jätta. Saladuskatte all on ka kohad piiratud!


Registreeri end hiljemalt 24. aprilliks SIIN et mitte ilma jääda!

Kui Sa väga-väga sooviksid tulla, kuid Sul on kõhutunne, et praktiseerimisvorm sel hooajal pole nii hea, siis kindlasti kirjuta sellest Kirkele liikmeskond@gaidid.ee ja sellele leiab lahenduse.


PS! Valmis tasub olla juba väravas!


Kohtume adrenaliinirohkel volbriööl!

28 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page