top of page
Search

Suverõõmud ja Motivatsioonipäevad!

Kallis vanemgaid!


Oled avasüli oodatud vanemgaidide suverõõmudele 6.-7. augustil Tagametsa. Sama üritus jätkub 7.-9. augustil gaidijuhtide motivatsioonipäevade sündmuse näol.


Kas tunned, et sellest kuivast ja pikast kevadest on veel energiat ülejäänud, mida kulutada? Tule ja me leiame sellele rakendust ikka Tagametsa Jahilossi vahetus ümbruses koos teiste vanemgaididega! Plaanis on rohkelt nii vee- kui õhumänge, varjudes hiilimist, enda proovilepanekut nii soolo- kui gängidünaamikas ning muidugi rohkelt snäkkimist. Võtame suvest viimast!


Ära oota enam hetkegi ning registreeri end SIIN!





7.-9. augustil Tagametsas toimuvad Motivatsioonipäevad lähenevad samuti ekspressrongi kiirusel, mistõttu loodan, et oled juba regatud. Kui aga mitte, siis saad seda teha SIIN!


Lisaks Facebookis välja reklaamitud pelmeenide meisterdamisele, makramee töötoale ning liha käitlemise koolitusele tegeleme järgmisel nädalavahetusel ka arengukava koostamisega, seega on Sinu kohalolek hädavajalik!


Meid tuleb abistama spetsialist Urmo Reitav. On öeldud, et unistuste järgimine tähendab järgneda oma südame kutsele ning pole võimalik eksida, kui oma südant järgida. Urmo on seda ise korduvalt kogenud ja praktiseerib praegugi. Ta väärtustab avatust, loovust ja arengut. Talle meeldib avastamine ja sellega kaasnev avastamisrõõm, sest nii endas kui ümbritsevas on palju avastamisväärt. NLP õpingutelt on ta kaasa võtnud mõtte, et igas inimeses on olemas kõik sisemised ressursid, mida ta õnnestumiseks vajab. Aga sageli me vajame kedagi kõrvale inspireerima, hoogu andma või toetama. Urmo töökogemus on mitmekesine ja seotud eelkõige inimestele arengu- ja kasvutingimuste loomisega. Aastatel 2002-2017 töötamine noorsootöö lektorina nii Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemias ja Narva kolledžis ning Tallinna Ülikoolis. Õpetajana on ta tegutsenud nii põhikoolis, gümnaasiumis kui ka kutsekoolis. Tal on olnud rõõm ja võimalus olla mitme uue algatuse käivitaja, sh nii Viljandi Hariduse Arengufondi kui ka Paide Gümnaasiumi. Noorsootööga alustas ta juba eelmisel sajandil ja toimetab tänaseni. Ta on koostanud arvukalt projekte, neid juhtinud kui ka pannud end proovile projektide hindajana. SA Archimedes Euroopa Noored büroo on tunnustanud teda noortevaldkonna 2011.a koolitaja tiitliga ning samal aastal valiti ta TÜ Viljandi kultuuriakadeemia tudengilemmikuks.


Rohkem informatsiooni saad Facebookist. Lisaküsimuste korral kirjuta Mailiisile info@gaidid.ee.


Kohtume Tagametsas!

15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page