top of page
Search

Kujunda oma unistuste laagriala!

Ole ise oma laagriala sepp!


Armas gaid, käesolev teade on üleskutse kõikidele gaidipereliikmetele kujundamaks meie unistuste laagriala. Küllap oled juba Laosele sattunud ja maad oma pilguga vaadanud, kuid kui veel ei ole mahti olnud, tuleks seda nüüd kibekiirelt teha. Kui aga enne sügisesi nõupäevi tõesti võimalust ei ole, pole ka hullu – ettekujutus, mida kõike on ühel õigel laagrialal vaja, on sul sellest hoolimata!


Juhatus ootab sinu ideid, jooniseid või nõudmisi 13. septembrini, et siis juba nõupäevadel saaksime üheskoos arutada, milline on üks korralik ja meie tegutsemist toetav laagriplats.


Meile läkitada võid kõik oma ideed kas loeteluna, joonise või joonistusena või ristikese ja legendina kaardil. Kus peaks olema välidušid ja mitu meil neid aastaringi võiks olla? Kus peaks olema väliköök ning kus parim telkla? Kuhu parkida autod ja kuhu paigutada laagrialavärav? Milliseid hooneid vajame, milliseid teeradu? Kindlasti on veel tuhandeid asju, mille üle laagriala puhul mõtteid mõlgutada ja nüüd on Sinu võimalus sõna sekka öelda, et meil kõigil oleks laagrialale minnes kodune tunne ning teaksime, et see on meie nägu ja tegu.



Ülalt leiad väljalõike maa-ameti kaardist, kus on sinisega piiritletud meie laagriala koos elumaja, tee ja metsatukkadega. Seda saad kasutada oma ideede kaardile märkimisel või lihtsalt näiteks vahemaade ja suuruse hoomamisel.


Lennukaid ideid ja gaidlikku pealehakkamist!

114 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page