top of page
Search

Kevadised Nõupäevad 2020!

Pane vaim valmis, sest nõupäevad ja aastakoosolek koputavad uksele!




Juba 6.-8. märtsil kohtume Pärnus, et pidada nõu ja võtta vastu otsuseid, mis on meie kõigi südameasjaks. 6. ja 7. märtsil läbime kõik teemad, vastame üheskoos tekkinud küsimustele ning valmistume aastakoosolekuks, mis toimub 8. märtsil.


Täpsemad asukohad selguvad peatselt, seni aga tõmba kalendris tervele nädalavahetusele ring ümber!



VÄGA OLULINE!


1. Aastakoosoleku teemad arutatakse läbi nõupäevadel. Aastakoosolekul ei saa enam juhatuselt küsida küsimusi ega muudatusettepanekuid teha, kõik ettepanekud tuleb teha reede, 6. märtsi õhtuks. Laupäeval toimuvas paneelvestluses saab küsimusi küsida kogu aastakoosoleku päevakava kohta. Aastakoosolekul saab sõna enne hääletust poolt- või vastulauseks. Aastakoosoleku materjalid saadetakse koos kutsega aastakoosolekule.


2. Ootame nõupäevadele teemasid liikmetelt. Need tuleb esitada 1. märtsiks.


3. Kaasa on vaja võtta ilmastikule, ka õhtukülmale vastavad riided ja saunaks vajalik. Lisaks vajad 30 cm pikkust nöörijuppi, tikke, termostassi, taskunuga ja kompassi.


4. Kui oled täpselt õiges vanuses ja seljavalu veel ei vaeva, võiksid arvestada põrandal magamisega ning võtta kaasa ka selleks vajaliku.


5. Kõikidele küsimustele seoses nõupäevade ja aastakoosolekuga vastab Mailiis (53 454 332 või info@gaidid.ee või Facebookis, kui ilusti küsid!




Kohtume juba Pärnus!

28 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page