top of page
Search

Heade Mõtete Päev 2022

Updated: Feb 22, 2022



Armas gaidijuht ja vanemgaid!

Sellel aastal on Heade Mõtete Päeva teemaks looduse- ja keskkonna hoidmine ning võrdse tuleviku loomine kõikide inimeste jaoks. Ootame teid kõiki juba 25.-27. veebruaril 2022 Nõo Põhikooli, et koos saada uusi teadmisi, matkata ja meisterdada. Plaanis on ka legendaarne Kirke kirbukas ning laupäeva õhtule paneb punkti disko “Pilk tulevikku”.

Nagu ikka, on nädalavahetuse laagris osalemise tasu 7 € registreerudes kuni 18. veebruarini, kehtivad ka paljulapseliste perede soodustused. Alates 19. veebruarist registreerudes osavõtt 10 €. Lisaks peab makstud olema aastamaks, mille kohta saad vajadusel rohkem infot enda gaidijuhilt või liikmeskonna koordinaatorilt Kirkelt kirjutades talle kauni kirja aadressil liikmeskond@gaidid.ee.

AJAKAVA

Reede 25.02

18:00 Saabumine

18:30 Õhtusöök

19:30 Laagri avamine

20:00 Õhtused tegevused

23:00 Öörahu

Laupäev 26.02

8:00 Äratus

9:00 Hommikusöök

10:10 Matk algab

13:00 Lōunasöök

14.00 Matk jätkub

16:00 Meisterdamine ja muud tegevused

18:30 Õhtusöök

20:00 Õhtused tegevused ja disko

23:00 Öörahu

Pühapäev 27.02

8:00 Äratus

9:00 Hommikusöök

10:00 Tegevused

12:00 Laagri lõpetamine

13:00 Lõunasöök ja sõit koju


Mida kaasa võtta?


  • Magamisalus/madrats

  • Magamiskott

  • Hügieenitarbed

  • Veepudel

  • Sööginõud

  • Ilmastikule vastav riietus

  • Gaidivorm

  • Kaelarätt

  • Vahetusjalanõud

  • Diskoriided


Kuidas kohale jõuda?


Transpordi korraldamise eest vastutab iga üksus ise, vajadusel saab abi paluda EGL juhatuselt kirjutades Kirkele liikmeskond@gaidid.ee.

Koolist umbes 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel asub Nõo raudteejaam, kuhu saab Tallinnast 15:23 väljuva rongiga ning pühapäeval laagrist lahkuda Nõost väljuva 13:55 rongiga Tallinna suunal. Samuti on võimalik liigelda bussiga Tartusse ning sealt bussi või rongiga Nõo kooli lähedale.

Aga see ei ole veel kõik!

Poola gaididel ja skautidel on idee sellel aastal HMP tegevusi koos välisriikide üksustega teha. Ka sinu rühmal on selleks võimalus, kuid tingimuseks on see, et vähemalt üks teist räägib inglise keelt suhtlustasandil. Selleks saab registreerida 14. veebruarini SIIN!


Kõik eelistused tegevuste kohta (videokõne, väljakutse,postkaartide saatmine vms) saab küsimustikus kirja panna ning sellega arvestatakse teid teise rühmaga kokku viies. Kui soovite Poola gaididega enne üritust midagi koos HMP tegevuste raamatust teha, siis nimekiri tegevusteks on järgmine:

· A walk in the park,

· plastic bag mats,

· speak up for women,

· community mapping,

· finding your voice,

· what makes a leader,

· wildlife filmmaker,

· change the rules.

Täpsemat infot HMP tegevuste raamatu kohta saab programmijuhilt Margilt programm@gaidid.ee


NB! Moodsatele aegadele kohaselt arvestame kõik koos ürituse toimumise hetkel kehtivate reeglitega, et anda kõik endast olenev, et COVID-19 levikut piirata ning ise terveks jääda!


Kõik osalejad peavad enne üritusele tulekut tegema koduse antigeeni kiirtesti ning negatiivsest tulemusest oma salgajuhti teavitama!

86 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page