top of page
Search

Baltic Jamboree juba järgmisel suvel!



Kallis gaid ja gaidijuht!


Kauaoodatud Baltic Jamboree laager toimub 24.-31. juulil Leedus, Naisais. Eellaager IST-dele (täiskasvanutest vabatahtlikele) 22.-23. juulil ja järellaager 1. augustil.


Osalejad saavad olla laagri ajal 12-17 aastased noored.

Laagrisse registreeritakse osalejad 10 liikmeliste üksustena, üksust juhib 1 juht. 10+1 liikmeline üksus tuleb moodustada enne registreerimist. Kui sellega tekib probleeme, siis tuleks konsulteerida teiste juhtidega või pöörduda liikmeskonna koordinaatori Kirke poole. Kui pole sobivat juhti, siis üksust registreerida ei saa.

ISTna saavad osaleda laagris kõik, kes laagri alguseks on vähemalt 18 aastased. ISTd oodatakse ka eel- ja järellaagris osalema.

Kõik osalejad peavad rääkima inglise keelt suhtlustasandil.


Registreerimine toimub ainult SELLEL LINGIL.

Osalustasu tasumine toimub EGL-ile, seda nii osalejatele, juhtidele kui ka IST-dele.

Osavõtutasu osalejatele registreerides enne 28.02.22 on 140€, pärast 160€.

Osavõtutasu juhtidele ning ISTle on 50€ olenemata registreerimise ajast.


Mida osavõtutasu sisaldab?

1. Kõik laagrialaga seonduvad tasud.

2. Osalejatele programm; ISTle vastavad koolitused.

3. Kõik toidukorrad nii laagri ajal kui ka eel- ja järellaagris.

4. Vajaduse korral meditsiiniline abi (eelnevad haigused välja arvatud).

5. Osalejatele BJam osaleja pakk; ISTle eraldi programm kui oled töökohustustest vaba ja vastav osaleja pakk.

NB! Transpordi ja transpordi kulude arutamine toimub siis, kui teame umbkaudselt, kui palju meid minemas on, kuid see osalustasu alla ei kuulu!


Laagri tühistamine: Kui 1. aprilliks ei ole Eesti, Läti ja Leedu organisatsioonide peale kokku registreeritud 300 osalejat, siis laager tühistatakse ning osavõtutasu tagastatakse 85% ulatuses. Kui laager tuleb tühistada COVID-19 tõttu mistahes ajal, siis hüvitatakse kõik laagriga seonduvad kulud ning allesjäänud raha jagatakse võrdselt ja kantakse osalejatele tagasi. Kui laager tühistatakse pärast 24. juulit, siis raha tagasi ei maksta.


Soovituslik on tekitada endale laagri ajaks reisikindlustus.

Laagris osalejatel, juhtidel ja IST-l on vajalik esitada laagri alguseks COVID-19 vaktsineerimistõend. Ilma vaktsineerimistõendita laagrisse ei pääse.

Laagris osalemiseks tuleb täita meie tervisetõend, mille leiab gaidid.ee VAJALIK --> DOKUMENDID alt. See tuleb saata liikmeskond@gaidid.ee.


Info uueneb peagi ning teieni jõuab ka FB üritus, kuid seni hakake juba rühmasid kokku otsima, et keegi järgmise suve kõige lahedamast laagrist ilma ei jääks!

PS! Kui osalustasu valmistab muret või probleeme, ära karda kirjutada ja oma muret jagada. Kõik soovijad on alati laagrisse saanud.

Lisaküsimuste korral kirjuta kommunikatsioon@gaidid.ee.


169 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page