top of page
Search

Aktiivsusbingo 2020


Head uut aastat kõikidele suurtele ja väikestele gaididele!


Sel aastal on meie gaidikalender kujundatud teisiti. Tavapäraselt aastat alustavat Talverõõmude asemel koguneme suvel Suverõõmudeks, ometigi saame ka juba jaanuari lõpus esimese tegevue taha linnukese märkida. Esimeseks gaidiürituseks sel aastal on 31.01 toimuv Aktiivsusbingo, mille käigus avaneb sul võimalus oma kodukohas erinevaid aktiivseid ja lustakaid tegevusi läbi viia, nagu ikka perekond või sõbrad seltsiks. Selleks, et osaleda, registreeri end siin: https://forms.gle/w8XBWe4mJHNFzR3P7



26. Jaanuaril võid oma postkasti täpseid juhiseid oodata, kuid etteruttavalt anname teada, et lõbusaks osalemiseks ei vaja sa muud, kui laetud akuga telefoni, ilmastikule vastavaid riideid ja alati taskus kaasas olevat lustlikku meelt.


Koguneme pühapäeva hommikul kell 10.00 Zoom keskkonnas, mille lingi saad mõned päevad enne üritust, sealt edasi paigutame Sind koos sinu kaaslastega veel suuremasse, üleriigilisse meeskonda. Seejärel saate endale bingolehed ülesannetega, mida peate täitma. Võidab see meeskonda, kes saab esimesena ülesanded täidetud.


Aktiivsusbingo annab Sulle võimaluse suhelda gaididega teisest Eestimaa nurgast, sest me pole ju ammu kokku saanud! Saad end mõnusalt veidi liigutada ja veebiteel meeskonnatööd harjutada.


Registreeri end juba täna ja ära jää gaidiaasta avavoorust kõrvale!


Kohtumiseni Aktiivsusbingol!


14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page