top of page
Search

24h matk tuleb taas!

Updated: Apr 24, 2021

See tuleb taas!





Mis? 24h matk!


Millal? 1.-2. mail 2021


Kellele? Gaididele ja nende sõpradele vanuses 16+


Kus? Järvamaal, stardiks ja finišiks Tagametsa Jahiloss


Mitu inimest kambas? Tiimis võib olla kuni 4 inimest.


Milline on distants? Distants koosneb kolmest osast: 90 km rattasõitu, 30 km kanuusõitu ja 30 km jalutamist veel lõpetuseks.


Kas saan registreerida? Jah! Siin saad registreerida.



Mida mul osalemiseks vaja on? Osalemiseks on sul vaja transporti stardijoonele Tagametsas, isiklikku jalgratast, veepudelit ja kõike muud, mida vajalikuks pead. Kindlasti kuulub sinu põhivarustusse laetud telefon ja võimalusel ka akupank.


Kui palju osalemine maksab? Osavõtumaks on 25€ inimese kohta, selle eest saad istekoha kanuus ja mõla ka pihku, lisaks anname sulle ka kosutavat rajaeinet ja pinget pakkuvaid ülesandeid!


NB! Lähtuvalt keerulistest oludest jätab korraldustiim endale õiguse üritust muuta vastavalt valitsuse poolsetele juhistele.


Tähelepanu, matkaja!


  • Matka start algab kell 9.00, rajale suundutakse väikeste vahedega. Seni kuni ootad oma korda, saad teed või kohvi rüübata

  • Matk kestab täpselt nii kaua, kui sina seda matkad. Mida lähemal oled täpselt 24 tunnile, seda suurem on tõenäosus, et oled võidukas!

  • Rajal on ette nähtud kaks söögikorda, lisaks ka oode. Enne lahkumist ja peale kohale jõudmist saad nautida ka hommikusööki

  • Ratas peab sul endal olemas olema, kanuu saad meie käes. NB! Ka ratta kohale saamine on sinu enda korraldada, kuid kui vajad abi, anna sellest meile nüüd kohe kiiresti kribades teada.

  • Distantsid on vastavalt 90 km, 30 km ja 30 km, kuid rattatee on hea ja jõevool kiire. Jalad peavad endal väledad olema

Mida kotti pista?

  • Laetud telefon QR koodi lugemise võimalusega ja akupank

  • Veepudel

  • Soojad riided, vahetusjalatsid, mütsid, sallid, kindad. Planeeri riietus ise vastavalt ilmale ja arvesta ka seda, et osa kanuumatkast toimub öösel. Paigal istudes hakkab külm.

Lisaküsimuste korral kirjuta programm@gaidid.ee või otsi Facebookist üles Mark Bulak.


Kohtume juba peatselt sinu selle aasta suurimal eneseületusel!

51 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page