top of page
Search

24h matk suvelaagris!

Updated: May 26, 2023

Hei, gaid ja gaidisõber!





Oled juba pikalt mõelnud, mis võiks olla Sinu selle suve eneseületus? Enam ei pea sa otsima! Megavinget elamust ja unetut ööd pakub 24h matk.

24h matk toimub Eesti Gaidide Liidu suvelaagri raames 22.-23. juulil 2023.

Start on umbes päikesetõusul Laose Laagrialal Raplamaal ning tagasi jõuate 24 tunni pärast. Meeskonnas võib olla 2-6 vähemalt 16-aastast inimest.

Matk toimub kolmes jaos: jalgsimatk, kanuutamine ja jalgrattasõit.

Jalgsimatkaks oleks hea jalga panna pikad püksid ning korralikud matkasaapad või –tossud. Lisaks võtta kaasa kompass, selle lugemise oskus ning laetud telefon ja akupank.

Kanuu alguspunkti on võimalik saata korraldajate kaudu enda kott, kus on kanuusõiduks sobilik varustus. Ka kanuu lõpp-punkti on võimalik saata rattasõiduks vajalikud esemed.

Rattarajaks on vajalik isiklik jalgratas, kiiver ning rattatuled.

Päikeselise ilma korral kindlasti müts ja päikesekreem kaasa!

Rajal on ka toitlustus, selleks võtke kaasa toidunõud. Lisaks on soovitav võtta ka isiklikku näksimist ning lausa kohustuslik on täidetud veepudel.

Laosele võib saabuda reede õhtul ning ööbimine on oma varustusega telkides.

Osavõtutasu on neile, kes osalevad suvelaagris 25€ ja ainult matkale tulijatele 35€ ning 45€ organisatsiooni välistele osalejatele. Osavõtutasu tuleb kanda Eesti Gaidide Liidu arvelduskontole EE172200221011362422, lisa selgitusse enda nimi ja ürituse nimi, mille eest tasud.

Registreerimine lõpeb 7. juulil!



Registreerimine on avatud SIIN!


Kohtume stardis!

45 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page